Onze corebusiness
Grimex Licht is opgericht in 1985 en sinds 1990 gevestigd op het Overspoor 13 in Nibbixwoud. Grimex is specialist in advisering op het gebied van verlichting en het leveren van verlichting voor o.a. woningen en tuinen, winkels en kantoren. Wij leveren vele merken zoals Modular, Delta Light, Brand & van Egmond, Jacco Maris, Nimbus LED, iGuzzini, Flos, Philips en Osram. Wij verzorgen voor u een fotorealistisch lichtplan.

Gerealiseerde projecten
Gerealiseerde projecten in de regio zijn o.a.: diverse afdelingen van het gemeentehuis in Hoorn, Bryant, de Paschkamer, Bij Kaar, Mode Apotheek, Maneki, Madam Cheung, Vanilia, Tally Ho, Puur Optiek, Keizerskroon, Westfries Museum en o.a. vele woningen in de wijde omgeving.

Ons eigen bedrijfspand als voorbeeldproject
Ons bedrijfspand heeft een metamorfose gehad en is sinds maart 2011 helemaal up to date en voorzien van de nieuwste technologieën zoals een warmtepomp, domotica en uiteraard LED verlichting in de kantoren.

In de showroom zijn sfeerruimtes ingericht waardoor de effecten van de verschillende type verlichting gedemonstreerd kunnen worden.

Grimex Licht werkt samen met de installateur, hovenier of interieurbouwer.

Bezoek onze showroom
Bezoek aan de showroom gaarne op afspraak. Grimex Licht is geopend van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Daarbuiten is bezoek mogelijk op afspraak.

Bezoekadres: 
Overspoor 13, Nibbixwoud
Telefoon: 
+31 (0)229- 57 10 30